Ziemassvētku un Jaungada pasākumi Liepājas 7.vidusskolā

Ir  sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Tie ir īpaši svētki mums katram. Taču ir pavisam skaisti, ja arī šo svētku gaidīšanas laiku mēs izbaudām un novērtējam.

Četras adventes sveces ir kā četri pakāpieni ceļā uz Ziemassvētkiem. Sveces gaisma, kas atspīd katru jaunu nedēļu. Advente vēsta par svētku tuvošanos.

Mūsu skolas līdzpārvalde, skolas teātris un skolas orķestris ir sagatavojis 5 video apsveikumus, kuri ir veltīti Ziemassvētku gaidīšanas laikam un Jaunajam gadam.

Sākumskolas gaiteņu izrotāšana, gaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, mūsu skolā jau sen kļuvusi par jauku pirmssvētku tradīciju.

1.-4.klašu skolēni kopā ar savām skolotājām mājturības un tehnoloģijas, kā arī vizuālās mākslas stundās veidoja rotājumus, dekorācijas (t.sk. rotājumus eglītei – rūķīša cepurītes) un apsveikuma kartītes. Bērnu darbiņi priecēs mūs visu decembra mēnesi.

Mūsu latviešu valodas, sociālo zinību, mūzikas un kulturoloģijas skolotāji veltīja savas stundas Adventes laikam.

Sākumskolā pirmssvētku nedēļā katrai klasei notika Ziemassvētku vecīša apsveikuma pārsteigums “Kraukšķīgās piparkūkas”.

Šis gads daudziem no mums nav bijis viegls. Ziemassvētki ir brīnumu un labestības laiks. Un tāpēc mūsu 12.a klases skolēni, vēlējās šos svētkus padarīt gaišākus tiem bērniem, kuru ģimenēm šobrīd nav viegli, un sagādāja viņiem dāvaniņas, lai bērnu sirdīs iedegtu prieka liesmiņu.

Paldies visiem skolotājiem, skolēniem un vecākiem par atbalstu un padarīto darbu! Gaišu un piepildītu svētku laiku!