Tikšanās ar skolas absolventiem 31.01.2023

Vakar, 31.janvārī, plkst. 15:00 Liepājas 7.vidusskolā norisinājās tikšanās ar skolas absolventiem: Sofiju Hohlovu (VA), Natāliju Ivanovu (LiepU), Veroniku Jurkovu, Dmitriju Ļašenko (RTU), Valdu Majakovu, Sofiju Matvejevu (LiepU), Jekaterinu Mihaļovu (LiepU), Angelinu Stonkus (RSU), Suzannu Tkačovu (LiepU).

Šobrīd šie jaunieši ir RTU, Liepājas Universitātes, Rīgas Stradiņa Universitātes un Ventspils Universitātes studenti, kuri nākotnē vēlas kļūt par farmaceitu, programmētāju, biznesa vadītāju.

Tikšanās laikā skolas absolventi 9.-12. klases skolēniem pastāstīja par savu studiju pieredzi – Kā notika iestāšanās universitātēs?
Kādiem vērtējumiem bija jābūt, lai iestātos universitātēs? Kā iesākās studiju process, lekciju/ sesiju norise? Par darba iespējām, tā apvienošanu ar studijām. Kā arī atbildēja uz citiem skolēnu interesējošiem jautājumiem.

Paši absolventi uzsvēra, ka studijas ir ļoti pozitīvi ietekmējušas viņu latviešu valodas zināšanas, un to, ka tagad katrs brīvi un bez grūtībām pārvalda latviešu valodu.
Tikšanās laikā absolventus uzrunāja skolas direktors Pāvels Jurs un direktora vietniece Guna Āboliņa, izsakot savu pateicību par atsaucību un skolas vārda popularizēšanu Latvijā.
Tikšanos vadīja absolventu klases audzinātāja Svetlana Kuprjašova.

Vienmēr ar prieku gaidām skolā visus absolventus!